اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/17/2008 2:43:42 AM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1424
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
طريقة عمل خبزه البطبوط من مطبخي بالصور
طريقتي في تحضير سلو رمضان مدعمة بالصور
شاورما دجاج (1)
اللبن بجوز الهند
أصابع الدجاج
تشيز كيك
سباغيتي بولونيز
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
هوت كروس بان
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
معجنات
 
خبز
الكمية تكفي:
8 أشخاص
وقت التحضير:
80 دقيقة
وقت الطهي:
25 دقيقة
المقادير:
كيلو دقيق مخبوزات ممتاز
ربع كوب قرفه
نصف كوب ذبده معلقه صغيره محسن خبز
معلقه صغيره ملح
معلقه صغيره محسن خبز
معلقه كبيره خميره جافه
كوب وربع من الماء
كوب سكر
لهان الوجه
بيضه معلقه صغيره سكر معلقه صغيره ملح
لتزيين الوجه
كوب دقيق ونصف كوب ماء
التحضير:
نضع القيق والسكر والملح والمحسن والخميره ونقلبهم جيدا
نضعهم فى عجان ونضيف البيض والماء والذبده
تعجن جيدا وتترك تهدا ربع ساعه ثم تشكل
تشكل على شكل كور وتوضع فى قارب يجانب بعضها كل اربعه فى صف
ممكن توضع كمان فى قارب اصغر بحيث كل اتنين جنب بعض
نتركها تخمر ساعه
ندهن الوجه ببيضه تقلب مع معلقه ملح ومعلقه سكر صغار
نعجن كوب دقيق بنصف كوب ماء ونضعه فى كيس الحلوانى
نعمل شكل فوق الكور بطريقه جميله
طوليا وعرضيا
الطبخ:
ندخلها الفرن على درجه حراره 220
لمده 25 دقيقه
بالف هنا وصحه لكل الفتكوات
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
معجنات
 
خبز
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)