المقادير:
كيلو باذنجان مقطع شرائح مقشر ومقلى بالزيت
1\2 كيلو بطاطس حلقات مشوحة بالزيت
قرنبيط مسلوق خفيف (يمكن الاستغناء عنه)
جزر حلقات
بصل حلقات
طماطم حلقات
كبد وقوانص فراخ مقطعة ومفصولة
بصلة كبيرة مفرومة
ثوم مفروم
فلفل أسود - قرفة مطحونة - هيل مطحون - ملح
3 كوب رز
الطريقة:
يحمر البصل والثوم حتى الإصفرار ثم تضاف القوانص المقطعة وتترك حتى تنضج تماما
تضاف الكبدة لمدة 5 دقائق والبهارات
فى حلة أو وعاء مناسب نضع 1\4 كوب زيت ثم نرص بالترتيب:
البصل - الطماطم -القرنبيط - الباذنجان - البطاطس - الجزر - الكبد والقوانص - البصل - الرز
أضيفى كمية الماء المناسبة ولاتنسى باقى مرق الكبد والقوانص
اطبخى بالطريقة العادية
بعد تمام النضج انتظرى 5 دقائق ثم اقلبيها فى صينية التقديم وادعيلى
وبالهناء والشفاء