اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/21/2008 5:36:12 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1167
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
اْرز بالبسلة والدجاج
وصفات طبخ سهلة ( للمبتدئين )
كيكة التوفي
شوربة البطاطا الحلوة مع البصل
لفائف الخس
اكلات رمضانية من فلسطين
كباب اللحم
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
الابل سنابون بعجينه السابليه
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
 
تورتة
 
اساسيات
 
التورتة
وقت التحضير:
30 دقيقة
وقت الطهي:
30 دقيقة
المقادير:
200 جم من عجينه السابليه
3 تفاح اخضر مقطع شرائح
250 جم من كيكه اسفنجيه مفرومهاو مايعادل كوب ماء
30 جم سكر بودر معلقتين كبار
10 جم قرفه معلقه صغيره
البراى الذى نسقى به الابل سنابون
8 بيضه
5 جم فانليا
250 جم سكر او كوب كبير
1 لتر لبن
التحضير:
نحضر الصينيه او الفورمه التى نستعملها وليكن من التى
شكل جوانبها مضلع
نضع فيها عجينه السنابون بعد فردها بالنشابه
نبطنها بيها كويس اوى حتى الجوانب وتقطع الذيادات
ندخل الفورمه بالعجينه فى الثلاجه الى ان نجهز الحشو
نضع الكيكه الفرومه فى الفورمه فوق عجينه السابيليه
ثم نرش السكر البودر ونرش فوقه القرفه
نرص شرائح التفاح بطريقه لطيفه
اللبراى
نضرب البيض والفانليا كويس اوى بالمضرب السلك
ثم نضع السكر ونستمر فى الضرب
نصب اللبن بطريقه السرسوب وياريت حد يساعدنا
واخنا مستمرين فى الضرب الى ان يمتزج اللبراى جيدا
نحضر مغرفه ونسقى السنابون ياللبراى
الطبخ:
ندخل الابل سنابون الفرن على درجه حراره 180
لمده نصف ساعه
وبالف هنا وشفا ليكم حبيباتى
ملاحظات:
نحضر صاج به ماء ونضع فيه افورمه وندخلها به الفرن تستوى
وبالف هنا
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
 
تورتة
 
اساسيات
 
التورتة
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)