اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/21/2008 1:38:12 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1479
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
بطاطا محشية باللحم
موسوعة حلويات وصفات شيف حسن وشيف شربيني برنامج المطبخ
التوفو المشوح الحار
بسكويت بالسمارتيز
المشلتت وعجينة الطبقات
طريقة مرقوق بالخضار بدون لحم
سلطة الفول
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
اكلة بورسعيدى على دمياطى
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
 
فطائر
 
شرقية
 
مصرية
الكمية تكفي:
شخص واحد
وقت التحضير:
10 دقائق
وقت الطهي:
15 دقيقة
المقادير:
احضرى ثلاث ورقات من الجلاش
اعملى مهلبيه بدون سكر
شويه سمن بلدى محترم
سكر بودره
شراب الحلويات الشرقيه
مكسرات للتزيين
جوز هند وزبيب ومكسرات
التحضير:
افردى ورقتين من الجولاش فوق بعض
اقطعى الورقه الثالثه فوقهم
ضعى كميه مناسبه من المهلبيه
طبقى ا لجولاش مربع كبير نوعا مثل الفطيره
ادهنى الفطيره بالسمن بواسطه فرشه
الطبخ:
دخلى الفطيره الفرن الى ان يحمر وجهها يكون ذهبيا
بعد نضوجها قطعيها اربعه اجزاء
ضعى فوقها شراب الحلويات
رشى الوجه بالسكر البودره
جمليها بالمكسرات وجوز الهند والزبيب والمكسرات
ملاحظات:
على فكره كل البورسعيديه تقريبا بيتعشوا منها
تاكل ساخنه فور خروجها من الفرن وبعد تزيينها مباشره
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
حلويات
 
فطائر
 
شرقية
 
مصرية
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)