اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
9/4/2008 5:38:17 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1126
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
لعشاق البشاميل بالصور المتحركة
آيس كريم
المسقعة اللبنانية
مكرونة بانية
مهلبية النشاء
صينية الخضار بالكريمه
كيك البودينج بالشوكلا
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
جمبرى بجوز الهند
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
سمك
 
جمبرى
الكمية تكفي:
4 أشخاص
وقت التحضير:
10 دقائق
وقت الطهي:
15 دقيقة
المقادير:
نصف كيلو جمبرى
عصير ليمون
كوب دقيق
بيض مخفوق
زيت للقلى
نصف كيلو جوز هند
2 معلقه صوص هريسه
2 فص ثوم
ملح فلفل
التحضير:
نتبل الجمبرى بعصير الليمون والملح والفلفل والمسطرده
والثوم وصوص الهريسه
نتركه بالتتبيله حوالى ربع ساعه
نبدر الجمبرى بالدقيق
نغمس الجمبرى بالبيض
نضعه فى جوز الهند
الطبخ:
نحمر الجمبرى بالزيت
بعد التحمير يطلع على ورق نشاف
ثم يقدم فى طبق التقديم
وبالهنا والشفا
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
سمك
 
جمبرى
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)