بتـــــاريخ : 9/4/2008 5:38:17 PM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1022 0


    جمبرى بجوز الهند

    الناقل : heba | العمر :42 | المصدر : food.fatakat.com

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ اطباق رئيسية سمك جمبرى

    الكمية تكفي: 4 أشخاص
    وقت التحضير: 10 دقائق
    وقت الطهي: 15 دقيقة
    المقادير: نصف كيلو جمبرى

    عصير ليمون
    كوب دقيق

    بيض مخفوق

    زيت للقلى

    نصف كيلو جوز هند

    2 معلقه صوص هريسه

    2 فص ثوم

    ملح فلفل
    التحضير: نتبل الجمبرى بعصير الليمون والملح والفلفل والمسطرده
    والثوم وصوص الهريسه

    نتركه بالتتبيله حوالى ربع ساعه

    نبدر الجمبرى بالدقيق
    نغمس الجمبرى بالبيض
    نضعه فى جوز الهند
    الطبخ: نحمر الجمبرى بالزيت
    بعد التحمير يطلع على ورق نشاف
    ثم يقدم فى طبق التقديم

    وبالهنا والشفا

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ اطباق رئيسية سمك جمبرى

    تعليقات الزوار ()