جمبرى بجوز الهند

الناقل : heba | المصدر : food.fatakat.com

الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 15 دقيقة
المقادير: نصف كيلو جمبرى

عصير ليمون
كوب دقيق

بيض مخفوق

زيت للقلى

نصف كيلو جوز هند

2 معلقه صوص هريسه

2 فص ثوم

ملح فلفل
التحضير: نتبل الجمبرى بعصير الليمون والملح والفلفل والمسطرده
والثوم وصوص الهريسه

نتركه بالتتبيله حوالى ربع ساعه

نبدر الجمبرى بالدقيق
نغمس الجمبرى بالبيض
نضعه فى جوز الهند
الطبخ: نحمر الجمبرى بالزيت
بعد التحمير يطلع على ورق نشاف
ثم يقدم فى طبق التقديم

وبالهنا والشفا