جمبرى بجوز الهند
الناقل :
heba
| المصدر :
food.fatakat.com
الكمية تكفي:
4 أشخاص
وقت التحضير:
10 دقائق
وقت الطهي:
15 دقيقة
المقادير:
نصف كيلو جمبرى
عصير ليمون
كوب دقيق
بيض مخفوق
زيت للقلى
نصف كيلو جوز هند
2 معلقه صوص هريسه
2 فص ثوم
ملح فلفل
التحضير:
نتبل الجمبرى بعصير الليمون والملح والفلفل والمسطرده
والثوم وصوص الهريسه
نتركه بالتتبيله حوالى ربع ساعه
نبدر الجمبرى بالدقيق
نغمس الجمبرى بالبيض
نضعه فى جوز الهند
الطبخ:
نحمر الجمبرى بالزيت
بعد التحمير يطلع على ورق نشاف
ثم يقدم فى طبق التقديم
وبالهنا والشفا