|
دقة الزعتر
المقادير: |
2ملعقة كبيرة سمسم
2ملعقة كبيرةسماق
1ملعقة كبيرة زعتر جاف
قليل من الملح |
|
التحضير: |
يحمص السمسم فى مقلاة على نار متوسطة لبضع دقائق اْو فى صينية فى الفرن.
يطحن الزعتر حتى يصبح ناعم ويخلط مع السمسم والسماق والملح جيدا .
وبكده يكون جاهز للاستخدام. |
|
ملاحظات: |
السماق يعطيه المذاذه وممكن تتحكمى فى المقاديرحسب ما تحبى
(ساعات بيتباع فى السوق زعتر مطحون لونه اْخضر ممكن تحطى عليه السمسم المتحمص)ويا سلااااااااااام بقى لو تاكليه مع زيت الزيتون اْو تخلطى شوية بزيت الزيتون. |
|
|