بتـــــاريخ : 8/5/2012 4:12:08 AM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1759 0


    طبق فول السحور

    الناقل : فراولة الزملكاوية | العمر :37 | الكاتب الأصلى : Eslam Abdalwahed | المصدر : www.sabayacafe.com

    كلمات مفتاحية  :
    طبق فول السحور



    نبتدى بالمقادير

    1-واحد كيلو فول للتدميس
    2-ثمرتين طماطم
    3-ثمره بطاطس
    4-حوالى ثمن كيلو عدس اصفر
    5-فصين ثوم

    الطريقه:ننقع الفول الليله السابقه للعمل مده لاتقل عن 12 ساعه للتخلص من السموم الموجوده فى البقوليات والتى تزال فورا عقب نقعها.ثم نغسله جيدا ونضعه فى الدماسه المعده لعمل الفول ونضيف اليه كل المقادير بعد غسلها وتقطيعها قطع متوسطه او صغيرهونضعه على النار حتى يغلى وبعد ذلك نهدى النار جدا ونتركه يستوى على اقل من مهله وبعدين لما يستوى ويبرد نفرمه فى الخلاط ونكيسه فى الفريزر على قدر استخدامنا وعند الاستخدام نقدر نعمله باى طريقه احنا بنفضلها اما بالزيت والطحينه او باتوم والطماطم او بالبصل والطماطم او بزيت الزيتون كما تريدين ودى طريقه سهله ومضمونه وهتوفرلك كتيير خصوصا فى رمضان وفيها كافه العناصر الغذائيه وبالهنا والشفا

    كلمات مفتاحية  :

    تعليقات الزوار ()