بتـــــاريخ : 8/21/2008 5:38:04 PM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1416 0


    بودنج دبلومات

    الناقل : heba | العمر :42 | المصدر : food.fatakat.com

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ حلويات تورتة

    وقت التحضير: 30 دقيقة
    وقت الطهي: 30 دقيقة
    المقادير: 400 جم كيكه اسفنجيه مفرومهاى كوبين
    100 جم بندق اى نصف كوب
    100 جم زبيب اى نصف كوب
    ربع كيلو سكر او كوب كبير
    1 لتر لبن
    8 بيض
    5 جم فانليا او نصف معلقه صغيره
    التحضير: ندهن الفورمه بالذبده ونرش فيها سكر فوق الذبده
    نضع الكيك المفروم
    ثم نضع الزبيب والبندق المفروم



    اللبراى الذى نسقى به البودنج دبلومات

    نضرب البيض والفانليا بالمضرب السلك
    ننزل فوق البيض بالسكر ونضرب بالمضرب السلك نصب اللبن مثل السرسوب مع الضرب المستمر

    نحضر كبشه ونسقى بيها البودنج الى ان نغطى الوجه تماما
    نحضر صاج به ماء
    الطبخ: نضع الفورمه بالصاج وندخلها الفرن على درجه حراره 180
    لمده نصف ساعه

    وبالف هنا وشفاء

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ حلويات تورتة

    تعليقات الزوار ()