بتـــــاريخ : 8/8/2011 12:39:16 PM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1286 0


    الفراخ بالكريمة اللذيذة أكلتي المفضلة

    الناقل : SunSet | العمر :36 | الكاتب الأصلى : ام نور دنيتي | المصدر : forums.fatakat.com

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ الفراخ الكريمة

    السلام عليكم
    انا النهاردة جايبالكم اكلة جميلة جدا
    فراخ بالكريمة يمكن تكون غريبة شويه بالنسبة لبعض الفتوكات بس جربوها وموش هتندمو إن شاء الله

    المقادير

    صدور
    فراخ
    زيتون اخضر محشي جزر
    كريمة لباني
    ملعقتين دقيق
    خله اسنان
    وطبعا توابل (ملح وفلفل وكسبرة ناشفة لزوم تتبيل الفراخ والذى منه)


    الفراخ بالكريمة اللذيذة أكلتي المفضلة

    ودى الكريمة اللباني

    الفراخ بالكريمة اللذيذة أكلتي المفضلة


    الطريقه

    هتجيبي صدور الفراخ وتقطعى الصدر على شريحتين او تلاته يعنى تخليه رفيع وبعدين تقطعى الشرايخ قطع صغيرة بحيث تقدرى تلفيها على الزيتون وتبليهم طبعا بالملح والتوابل.
    وبعدين تجيبي كل زيتونه وتلفى عليها قطعه الفراخ وتدبسيها بخله هااااااااا خلاص كدا خلصنا الكميه اللى عندنا؟
    وادى الصورة بعد ما خلصت الكمية
    الفراخ بالكريمة اللذيذة أكلتي المفضلة

    بعد كدا بقة هناخد الكمية دى وهنقليها فى الزيت زى كدا بالظبط
    الفراخ بالكريمة اللذيذة أكلتي المفضلة

    وبعدين بعد ما تتقلى نطلعها من الزيت ونشيل منها الخلة وهيكون شكلها كدا
    الفراخ بالكريمة اللذيذة أكلتي المفضلة

    وبعدا كدا نقلل الزيت شويه ونروح نحط ملعقة ونص دقيق اقصد ملعقة أكل وبعد ما نشوحها شويه نروح حاطين عليها الكريمة اللباني يعنى بالظبط زى ما بتعملى البشاميل بس بنستبدل اللبن بالكريمة وبنقلل الدقيق عشان المفروض انى الصوص دى بتبقى سايله شويه عن البشاميل موش زى قوام البشاميل
    وبعدين بقه ونحطلها ملح وفلفل ونسيبها بقه تغلى شويه لغايت ما تتقل شويه كدا
    وبعدين نروح نحط عليها الفراخ ونسيبها شوية على النار زى كدا
    الفراخ بالكريمة اللذيذة أكلتي المفضلة

    بس كدا خلصت وبتتاكل مع رز ابيض وبالهنا والشفا
    والطبق اللى جاى ده بقه ليا انا ههههههههههههه
    الفراخ بالكريمة اللذيذة أكلتي المفضلة

    ويارب تكون عجبتكم والى لقاء اخر من حلقات أم نور
    سعيدة قوي

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ الفراخ الكريمة

    تعليقات الزوار ()