المقادير:
من 3-4 ك دقيق
1 م ص ملح
1م ك سكر
1 بيض
2ونصف م ك زيت
2 ك لبن او ماء
زيت للفرد
اخلطي كل المقادير الجافة مع بعض
اضيفي الزيت واخلطي
اضيفي البيضة واخلطي
اضيفي اللبن او الماء ثم اخلطي جيدا حتي تمتزج وتصبح كالتالي
عندما تصل لهذا الشكل قومي بتجميعها وادهني وجهها زيت واتركيها ترتاح علي الاقل نصف ساعه وغطيها بس لا تكتميها
ممكن تغطيها بمناديل المطبخ او بغطا وماتقفليش للاخر او بلاستيك او قماشة نظيفة
بعد ما ارتاحت نقسمها لاجزاء وناخد جزء ونفرده لحد مايوصل لكده وتبقي رقيقة جدا
ادهنيها زيت او سمن حسب ماتحبي
ابدئي اثنيها علي بعضها وادهني الجزء اللي فوق زيت او سمن
اثنيها كمان مرة وادهني الوجه وهكذا
لحد ما توصل مهاكي للشكل ده سيبيها علي جنب ترتاح واعملي الباقي
بعد ماسيبتيهم يرتاحوا شوية اخبزيهم بايدك او بالنشابة وبعدين هاتي الصاج وحطي عليه فويل او حطي الفطير علطول في صينية
زي ماتحبي ويتاح لك وسخني الفرن ودخليهم الفرن علي 180لحد ماتلاقي بدا يحمر خلي بالك منه عشان ماينشفش واول ماياخد اللون الذهبي خرجيه
وهي دي النتيجة وبالهنا والشفا