اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/25/2008 5:19:07 PM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1342
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
أسهل عجه البطاطا على الطريقة الاسبانية
اللفائف الهندية
كيف تحضرين طبق المكرونة باللحم البقري
حواوشي على الطريقة المصرية ، بالصور- المطبخ المصري - مطبخ قصيمي نت
مقبلات تركية
اسباجيتي بصوص البولونيز
وصفة القهوة العربية
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
كنافه بالجمبرى
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
سمك
 
جمبرى
الكمية تكفي:
5 أشخاص
وقت التحضير:
25 دقيقة
وقت الطهي:
15 دقيقة
المقادير:
كيلو جمبرى مقشر ونظيف
واحد ونصف كوب كاتشب
فص ثوم
2 معلقه زيت سمسم
2 معلقه هوت صوص
2 معلقه صويا صوص
2 معلقه سكر
2 معلقه خل
ملح
فلفل
دجنجر او جنزبيل فرش
كنافه ترح
التحضير:
نضع الكاتشب والزيت والملح والفلفلوالصويا صوص
والهوت صوص والدجنجر نضربهم بالخلاط
نقسمهم لقسمين الاول نتبل به الجمبرى ونتركه فيها ساعه
باقى التتبيله نضع عليها الخل والسكر ونضربها بالخلاط تانى
نحضر الكنافه ونحشيها بالجمبرى اصابع مثل ورق العنب
الطبخ:
نحمر اصابع الكنافه بالجمبرى فى الزيت
نطلعها من الزيت على ورق نشاف
نغمسها بالتتبيله وتقدم ساخنه
بالهناء والشفاء
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
سمك
 
جمبرى
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)