بتـــــاريخ : 8/21/2008 3:05:19 AM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1648 0


    جاتوه سبونش فانيليا

    الناقل : heba | العمر :43 | المصدر : food.fatakat.com

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ حلويات جاتوة اساسيات

    وصفة و طريقة عمل  جاتوه سبونش فانيليا في مطبخ فتكات

    الكمية تكفي: 10 أشخاص
    وقت التحضير: 30 دقيقة
    وقت الطهي: 30 دقيقة
    المقادير: 10 بيضات
    نصف باكت بيكنج بودر
    معلقه صغيره محسن كيك
    ربع كيلو سكر
    باكت فانيليا
    350 جم دقيق مايعادل كوب وثلاثه ارباع كوب
    التحضير: يضرب البيض والفانيليا والمحسن والسكر ضربا جيدا
    يضاف البيكنج بودر الى الدقيق وينخل
    يضاف القيق الى الخلط ويقلب بخفه
    يصب الخليط فى صنيتين مقاس 22مستطيلتين
    الطبخ: تدخل الصوانى فرن بدرجه حراره 170
    يكون الفرن مشتعل قبل دخولهم بنصف ساعه
    بعد ان ينضجوا نتركهم ليهداوا ثم نزينهم
    نضع طبقه من الكريم شانطى فوق واحده منهم
    ونضع الاخرى فوقها ونضع فوقهم طبقه اخرى من الكريم شانطى ثم نقوم بتقطيعهم قطع متساويه
    مثل قطعه الجاتوه ثم نزين كل قطعه ممكن بالفاكهه
    الطازجه او الفاكهه المعلبه
    وبعد الانتهاء نضعهم بالثلاجه لكى يتماسكوا ثم نقدمهم
    ملاحظات: من الممكن ان نزينهم بالشيكولاه او صلصه الشيكولاه
    ممكن شيكولاه بيضاء فوق القطعه ثم نغمسها فى جوز الهند والبهنا والشفاء

     

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ حلويات جاتوة اساسيات

    تعليقات الزوار ()