بتـــــاريخ : 8/8/2011 11:17:53 AM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 877 0


    خرووووووووب رمضااااان وصااااااااااال وبالصور ياعسسسل

    الناقل : SunSet | العمر :36 | الكاتب الأصلى : SOSO MIDO | المصدر : forums.fatakat.com

    كلمات مفتاحية  :
    خروب رمضان سكر كوب
    كل سنه وانتم طيبين ورمضان كريم
    طريقه عمل الخروب ودى شبه خروب كليه الطب بتاع اسكندريه المشهور
    اصلى اسكندرانيه
    سعيدة قوي
    مكوناته
    ربع كيلو خروب مجروش يعنى مش مطحون ولا بحاله
    المجروش انضف واحسن
    عليهم من 2 الى 3 كوبايات سكر حسب حبك للتحليه
    انا عملته 3 و2 لتر ميا
    خرووووووووب رمضااااان وصااااااااااال وبالصور ياعسسسل


    ونحطهم فى حله على النار تكون متوسطه افضل
    وايدك كتتشالش من عليه قلبى كويس
    عايزين السكر يكرمل يعنى يسيح

    خرووووووووب رمضااااان وصااااااااااال وبالصور ياعسسسل
    خرووووووووب رمضااااان وصااااااااااال وبالصور ياعسسسل
    وكده اللون بدا يغمق
    والتقليب مستمر
    لحد ما تلاقى السكر بقه ذى الكراميل
    او بمعنى ادق ساح
    خرووووووووب رمضااااان وصااااااااااال وبالصور ياعسسسل
    وهنا اهمممممممممم خطوه
    اول ما السكر يسيح ترفعيه من النار فورا
    وتكونى محضره 2 لتر ميا وتصبيهم عليه
    حتلاقيه بقه ذى الحلاوه وناشف سيبيه حيفك لوحده
    وهنا ادامك خيارين
    خرووووووووب رمضااااان وصااااااااااال وبالصور ياعسسسل
    1- تسيبى الميا عليه من غير ما تغليها لحد الصبح وبعدين تصفيه والنتيجه حلوه
    2-لو مستعجله اغليه غلوه بعد لما تحطى الميا
    وكلا الحالتين النتيجه هاااايله
    خرووووووووب رمضااااان وصااااااااااال وبالصور ياعسسسل

    وبعدين صفيه الاول بالمصفا الضيقه
    وبعدين بشاشه
    وبجد ياجماعه جدير بالتجربه
    وعايزه اقولكم كمان انه انضف من بره ومضمووووووون ومن ايدك
    وكل سنه وانتم طيبين وعايزه ردود حلوه
    دى اول مشاركه ليه فى القسم ده
    والتقييييييييييييييييم امانه


    كلمات مفتاحية  :
    خروب رمضان سكر كوب

    تعليقات الزوار ()