اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/17/2008 2:54:15 AM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1395
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
شوكلاتة
فوائد البطيخ
سلطة الباذنجان (2)
مراوح بالعسل
صينية معكرونة بالجبن
شوربه الشعيرية
أطباق مصريه جميله أدخلوا و قرروا بنفسكم
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
كفتة الدجاج
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
فراخ
الكمية تكفي:
5 أشخاص
المقادير:
1دجاجة متوسطة ومسلوقة.
1حبة بطاطس مسلوقة ومهروسة.
بقدونس مفروم.
2/1ملعقة كبيرة دقيق.
ملح وفلفل وبهار.
1بيضة مخفوقة
بقسماط لغطية الكفتة
زيت للقلى.
التحضير:
بعد سلق الدجاجة تقطع ويفصل الجلد عن العظم(ممكن نستخدم دجاج فيليه ونسلقه)
2ـنخلط قطع الدجاج المسلوقة(طبعا مفيش عظم)مع البطاطس مع الدقيق مع البقدونس كله بالمفرمة الكهربائية.
3ـونضيف لها البهارات والملح.
4ـنشكل من العجينة أصابع على شكل كفتة ثم نغمسها فى البيضة المخفوقة ثم فى البقسماط.
5ـنقليها فى الزيت الحار ثم نقدمها فى طبق التقديم مع تزينها بأوراق الكرفس أو البقدونس (حسب الرغبة)وحلقات الليمون.
وبالهنا والشفااااااااا
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
فراخ
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)