بتـــــاريخ : 8/14/2008 11:27:34 AM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1122 0


    جمبرى بالكنافة

    الناقل : heba | العمر :42 | المصدر : food.fatakat.com

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ اطباق رئيسية سمك جمبرى

    وصفة و طريقة عمل جمبري بالكنافة في مطبخ فتكات

     

     
    الكمية تكفي: 5 أشخاص
    وقت التحضير: 15 دقيقة
    وقت الطهي: 20 دقيقة
    المقادير: كيلو جمبرى مقشر ونظيف
    واحد ونصف كوب كاتشب
    2معلقه هوت صوص
    صويا صوص
    2ملعقه زيت سمسم
    2ملعقه سكر
    ديجنجرفرش اوجنزبيل فرش
    ملح
    فلفل
    فص ثوم
    كنافه ترح

    التحضير: نضع كل المكونات فى الخلاط ماعدا الجمبرى والكنافه
    نخلطهم ونقسمهم نصفين
    نضع نصف الكميه على الجمبرى لنتبله بها لمده ساعه
    ثم نحشى الكنافه بالجمبرى اصابعمثل ورق العنب


    نحضر نصف التتبيله السابقه نضع عليهاسكر ومعلقه خل
    ونخلطم بالخلاط
    ونسكبهم فى طبق التقديم
    الطبخ: نحمر الكنافه فى الزيت
    وعند الاكل نغمس الكنافه المحشيه بالصوص

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ اطباق رئيسية سمك جمبرى

    تعليقات الزوار ()