اللغة
المساعدة
شاركنا
عن منقول
تسجيل
دخول
بتـــــاريخ :
8/14/2008 11:27:34 AM
الفــــــــئة
الأســـــــــــرة
التعليقات
المشاهدات
التقييمات
0
1349
0
طباعة
أخبر صديق
موضوعات متعلقة
كاتو باللوز والفراولة
فول على طريقتنا السورية
الرقاق باللحمه المفرومه (الاممة) - المطبخ المصري - اكلات مصريه - موسوعة الطبخ في قصيمي نت
الشاي البارد - ice te
العجينة المثالية للتارت
بيتزا الخضار
الاسباغيتي بالسوسيس
مختارات من نفس الفئة
بالفيديو فنون عمل القهوة
بيوتي فيرجن غشاء البكارة الصناعي
ملف كامل للعنايه بالشعر من الألف الى الياء
جمبرى بالكنافة
الناقل :
heba
| العمر :43 | المصدر :
food.fatakat.com
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
سمك
 
جمبرى
الكمية تكفي:
5 أشخاص
وقت التحضير:
15 دقيقة
وقت الطهي:
20 دقيقة
المقادير:
كيلو جمبرى مقشر ونظيف
واحد ونصف كوب كاتشب
2معلقه هوت صوص
صويا صوص
2ملعقه زيت سمسم
2ملعقه سكر
ديجنجرفرش اوجنزبيل فرش
ملح
فلفل
فص ثوم
كنافه ترح
التحضير:
نضع كل المكونات فى الخلاط ماعدا الجمبرى والكنافه
نخلطهم ونقسمهم نصفين
نضع نصف الكميه على الجمبرى لنتبله بها لمده ساعه
ثم نحشى الكنافه بالجمبرى اصابعمثل ورق العنب
نحضر نصف التتبيله السابقه نضع عليهاسكر ومعلقه خل
ونخلطم بالخلاط
ونسكبهم فى طبق التقديم
الطبخ:
نحمر الكنافه فى الزيت
وعند الاكل نغمس الكنافه المحشيه بالصوص
كلمات مفتاحية :
طبخ
 
اطباق
 
رئيسية
 
سمك
 
جمبرى
للأعلى
طباعة الموضوع
اضف للمفضلة
شارك
تعليقات الزوار (
)