بتـــــاريخ : 8/16/2010 7:14:11 AM
الفــــــــئة
  • الأســـــــــــرة
  • التعليقات المشاهدات التقييمات
    0 1254 0


    تشيكن رول (بانيه محشى )

    الناقل : SunSet | العمر :36 | الكاتب الأصلى : أم عبد الرحمن | المصدر : coolcook.net

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ تشيكن رول بانيه محشى

     

    أطباق الدجاج والطيور

    المقادير: كيلو فراخ بانيه ( صدور فراخ مخلية )، نصف كيلو فلفل ألوان أحمر وأصفر وأخضر، نصف كيلو جبنة موزريلا، بصلتان، 4 فصوص ثوم، للتغطية 1 كوب كريمة لبانى

    طريقة الاعداد: 1 ـ تتبل الفراخ بالبصل والملح والفلفل والبهارات وحبة طماطم تبشر مع البصل

    2 ـ يجهز الفلفل بتقطيعه قطع صغيرة وكذلك البصل والثوم وتشوح كل هذه المقادير بالزيت وبعد ذلك تضاف الموزريلا.

    3 ـ تدهن صينية ببعض الزيت .

    4 ـ تلف الفراخ بالفلفل والموزريلا على هيئةأصابع ومن ثم توضع الفراخ فى الصينية وتغطى بالكريمة اللبانى.

    5 ـ تدخل الفرن لمدة نصف ساعة فقط ومن ثم ترفع للشواية.

    6 ـ للتزيين بعض البقدونس فوق الطبق ( بألف صحة وعافية ). "

    كلمات مفتاحية  :
    طبخ تشيكن رول بانيه محشى

    تعليقات الزوار ()