ببلوفه تارت
الناقل :
heba
| المصدر :
food.fatakat.com
الكمية تكفي:
8 أشخاص
وقت التحضير:
60 دقيقة
وقت الطهي:
15 دقيقة
المقادير:
معلقه كبيره خل بلسمك او خل عادى
ليمونه
ربع كيلو سكر بودره
معلقه كبيره كورن فلور او نشا
150 جم فرش كريم مضروب
فراوله للتزيين
10 بياض بيض
التحضير:
يدهن العجان باليمونه قبل وضع المكونات
نضع بياض البيض مع الضرب المستمر نضيف السكر
ويضرب ضربا جيدا
نفصل العجان ونضعكورن فلور ويقلب بالمعلقه الخشبيه
ثم الخل ونصبه فى صينيه
الطبخ:
ندخله الفرن بدرجه حراره 180
لمده ربع ساعه
نجمله بالكريمه والفراوله المقطعه