كتف الضانى تقليدى لكن بطريقة غير تقليدية

الناقل : SunSet | الكاتب الأصلى : بندق | المصدر : www.egyptianoasis.net

الكتف يتبل الخل الليمون والملح والفلفل والزبادى والبصل ونصنع شقوق فى الكتف نضع فيها قرفة عيدان خشب لمدة ساعة

ثم نضعها فى صينية على النار ونغطيها بصينية أخرى .. تبدأ فى فرز عصارتها كل شوية ناخد من العصارة ونسقيها .. ونقلبها من وقت لأخر .. اذا جفت العصارة نضيف القليل من الماء .. وكذلك حتى تنضج .. كل كيلو يحتاج حوالى 50 دقيقة حتى يتم نضجها وهذا غير التقليدى انها ليست فى الفرن

البطاطس متبلة بزيت زيتون مع حبق (عطرى مثل النعناع - مفترض كان يبقى روز مارى بس ما لقيتش) وتسوى على نار هادئة لمدة 50 دقيقة ..

وقدمتها لنفسى كده .. مع خس أخضر فقط .. اتفضلو بقى