سر عمل التمر الأسود اللي عند بتاع العصير

الناقل : SunSet | الكاتب الأصلى : متمنية الجنة | المصدر : forums.fatakat.com

السلام عليكم ورحمة الله

يا جماعة بجد والله تحفه تحفه وجربوه

وهدخل في الموضوع علي طول
المقادير


لفة تمر هندي
أسمر شيكولاته
ملح ليمون
سكر حسب الرغبة

الطريقة
علي حسب الكميه المرادة

أنا عن نفسي أغلي ربع التمر في الحلة مع الماء

ثم أصفيه وأبدأ أحليه بالسكر حتي يذوب تماما
ثم أضع ملعقةصغيرة من ملح الليمون بعد اذابة السكر ليعطيه المزازة المستحبة

ثم ملعقة صغيرة من الأسمر شيكولاته ليعطيه اللون

وممكن تزودي ملح الليمون والأسمر شيكولاته بالكميه اللي عوزاها
حسب اللون والطعم

وطبعا مش هتصدقي انه أحلي وأطعم وأنظف من بره

وهيكون مفاجأة حلوة في رمضان والأولاد هيحبوه جدا

أنا أولادي بيشربوه قبل الأفطار وبعدة كمان

علي العموم جربوه قبل رمضان الأول

وأي استفسار أنا تحت أمركم
ومتنسوش تدعوووووووووولي