المقادير
• 1 كيلو سمك (سمك شعور) • ½ 1 كيلو بطاطس • ¼ كيلو طماطم • 2 ملعقة كبيرة زيت • عصير ليمون • 4 فصوص ثوم • ملح وفلفل وكمون • حزمة كرفس • 2 كوب ماء
طريقة الطبخ
اجرحى جسم السمكة ثم تبلى السمكةبالملح والفلفل الاسود والكمون وعصير الليمون. قطعى البطاطس والبصل والكرفس والطماطم واضيفى اليهم الملح والفلفل واخلطيهم مع بعض . ضعى الخضروات فى صينية طاجن ومن فوقهم السمكة. اضيفى الزيت والماء الى الصينية ثم غطيها بورق الالمونيوم ثم ضعيها بفرن متوسط الحرارة لمدة 45 دقيقة ثم انزعى ورق الالمونيوم للتحمير.