طريقة عمل سمبوسك بالخضار والزبادي

الناقل : elmasry | الكاتب الأصلى : عايز آكل | المصدر : 3ayezakol.com

المكونات:

 

العجينة:

٢ كوب دقيق

ربع كوب زيت

كوب ماء

ملح

 

الحشو:

١ بصلة مفرومة

١ زبادي

مكعب ماجي

ملعقة صغيرة كاري

١‫/٢ ملعقة صغيرة بابريكا

ربع كوب كزيرة مفرومة

طريقة التحضير

العجينة:

١- تعجن مكونات العحينة وتترك.

 

الحشو:

١- يحمر البصل ويضاف الزبادي، الكاري، الفلفل ويقلبوا جيداً حتى يجف الماء‪.

٢- تضاف الكزبرة وتقلب ويترك الحشو ليبرد.

٣- تقطع العجينة دواير، تحشى وتقفل على شكل نصف دايرة وتضفر من الطرف.

٤- تحمر في الزيت، وبالهنا والشفا.