طريقه عمل الفتوش التركى

الناقل : SunSet | الكاتب الأصلى : Mobi4all | المصدر : www.mobi4all.net

طريقه عمل الفتوش التركى

-----------------------------------------

طريقه الفتوش التركى


جبنالك معانا الطريقه الصحيحه لعمل الفتوش التركى اللذيذ


نبتدى بسم الله بالمكونات


علبة ونصف زبادي كبيرة


2ملعقة مايونيز كبيرة


ملح


ملعقة سماق صغيرة


فنجان زيت الزيتون


فلفل


زعتر بري


5فصوص ثوم مفروم

-----------------------------------------

بقدونس


نعناع


بصل


باذنجان


خبز

-----------------------------------------

طريقه الاعداد والتجهيز

اول حاجه همعملها هنقوم بخلط مكونات المجموعه الاولى مع بعضها ونتركها فى


الثلاجه ثم نقوم بتقطيع البقدونس مع مراعاه ان يكون هو الغالب على غيرة وتكون


قطع كبيرة تقريبا حزمة كبيرة. وبصل اخضر حزمة ونعناع نص حزمة اذا حبيتي تقطع


صغار (البصل والنعناع) .


ثم تصب الخلطة عليها بشوي شوي حتى ما تخلص الكمية وعندالتقديم اضيفي الخبز


المقلي والباذنجان المكعبات المقلية طبعاالخبز والباذجان لازم في الفتوش

-----------------------------------------

والف هنا وعافيه


طريقه عمل الفتوش التركى